Singlom “Kako da te ne volim” Flyer najavljuju treći studijski album
12. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Singlom “Kako da te ne volim” Flyer najavljuju treći studijski album

Grupa Flyer, jedan od naših najboljih pop bendova, jučer je na radio valovima Soundseta predstavio singl “Kako da te ne volim”, kojim su najavili skorašnji izlazak svog trećeg studijskog albuma, “3”.

Novu pjesmu autorski potpisuje klavijaturist Flyera, Mario Kovač, dok se za aranžman pobrinuo cijeli sastav. Pjesma pozitivne tematike nosi dobre vibracije, a sjajan tekst govori o savršenom danu koji popravlja sve loše i nosi dobre stvari. Gosti Flyera na ovom singlu su Andrej Jakuš na trubi i Dalibor Kasunić na trombonu. Kvalitetna produkcija Gorana Martinca iz Croatia Records studija dodatno je naglasila sjajne trenutke u aranžmanu u kojima će uživati svaki glazbeni sladokusac, kao i u nadahnutoj vokalnoj izvedbi Petre Kožar, Flyerove vokalistice.

Flyer uz album najavljuje i spot za singl “Kako da te ne volim” koji će pod redateljskom palicom Dinka Pasinija iz Klikam studija svoju televizijsku premijeru imati krajem svibnja.

Bend koji od samih početaka djelovanja ne prestaje oduševljavati slušateljstvo i kritiku inovativnim pristupom glazbi, zvukom koji evoluira u skladu s vremenom, ali i autorski i interpretacijski iznimno zrelim ostvarenjima koja su izvrsno prihvaćena od strane slušatelja te iz singla u singl privlači pažnju sve većeg broja poklonika kvalitetne glazbe.

Njihov posljednji singl, “Nismo sami”, tjednima je boravio na samom vrhu službene HR Top 40 liste emitiranja, a primjesama raznih glazbenih stilova stvorena je izvrsna fuzija koja oduševljava slušatelje iz singla u singl, a odražava se i u novoj pjesmi Flyera, “Kako da te ne volim”. Ovaj singl najavljuje dugoočekivani album “3” koji će se naći u prodaji 26. svibnja u izdanju Croatia Recordsa.

Spomenimo kako je Music Box jedan od medijskih pokrovitelja novog studijskog albuma.

Više o Flyeru saznajte na službenim stranicama, te na njihovoj Facebook stranici.

Izvor: Croatia Records