Ako neće Muhamed brdu…: Riblja čorba slavi 40 godina karijere u Ljubljani uz Van Gogh
15. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Ako neće Muhamed brdu…: Riblja čorba slavi 40 godina karijere u Ljubljani uz Van Gogh

Najveći koncert Riblje čorbe do sada bit će održan u Sloveniji, 18. studenog u hali Stožice, a posebni gosti će biti članovi grupe Van Gogh. 

Spektakularni koncert jedne od najboljih i najuspješnijih rock grupa bivše Jugoslavije, na čelu s frontmenom, kontroverznim, ali i genijalnim pjesnikom Borom Đorđevićem, bit će organiziran u susjednoj državi Sloveniji. Autori hitova “Ostani đubre do kraja”, “Amsterdam”, “Avionu slomiću ti krila”, “Pogledaj dom svoj anđele”, “Na zapadu ništa novo”, “Dva dinara druže”, “Pravila, pravila” i mnogih drugih proslavit će tako 40 godina svoje karijere.

Ovoj rock eksploziji pridružit će se velika rock skupina Van Gogh, a bit će tu i poseban gost iznenađenja. Ulaznice kreću u prodaju u četvrtak, 18. svibnja putem sustava Eventim.

S obzirom da Riblja čorba ima hrpu obožavatelja i u Hrvatskoj, a ovo je najbliže što će nam ikada doći jer znamo stav frontmena, za očekivati je da će se mnogi uputiti u Sloveniju 18. studenog kada će koncert biti održan u Areni Stožice. Nije prvi put, što je vidljivo iz priloženog.

Foto: riblja-corba.com