Sergej Ćetković prvi put na CMC festivalu u Vodicama
15. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Sergej Ćetković prvi put na CMC festivalu u Vodicama

Jedan od najpopularnijih pop pjevača i najvećih romantika na regionalnoj glazbenoj sceni, Sergej Ćetković, nastupit će na svom prvom CMC festivalu u Vodicama, 10. lipnja!

Na festivalu će izvesti veliki hit “Nek te ljubav dočeka” koji se nalazi na albumu “The Best of Collection”, objavljenom u nakladi Croatia Recordsa, 11. travnja 2017.

Sergej je ovom prekrasnom baladom ponovno pokazao zašto dotiče tisuće srca svojih obožavatelja koji godinama podržavaju njegov iskren i emotivan pristup životu i glazbi koju stvara. U pjesmi progovara o uzburkanim osjećajima koje u čovjeku potakne želja za okončanjem ljubavne priče. Pjesmu je napisao sam Sergej dok su aranžman osmislili Vladan Popović i Marko Milatović iz Popmark Studija BG. Video spot koji dočarava emociju pjesme, u produkciji Event Medie Beograd, na YouTube-u je pregledan preko 4 milijuna puta.

Sergej je krajem prošle godine dva puta napunio Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a prošle je subote oduševio publiku u ispunjenoj osječkoj Gradskoj dvorani. Njegov zadnji studijski album “Moj svijet” bio je jedan od najprodavanijih albuma 2015. godine, dok kompilacija “The Best of Collection”, na kojoj se nalazi 17 najvećih Sergejevih hitova, jedan je od najočekivanijih izdanja ove godine!

Dvostruki CD “CMC festival Vodice 2017” po cijeni od 99 kuna možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Izvor: CMC festival