Rasprodan akustik koncert Vatre u Tvornici, požurite po ulaznice za elektrik izdanje!
18. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Rasprodan akustik koncert Vatre u Tvornici, požurite po ulaznice za elektrik izdanje!

Ulaznice za prvi od dva rođendanska koncerta Vatre Akustik u Tvornici kulture su rasprodane.

Upravo će na tom koncertu u petak, 19.5. bend predstaviti svoj novi, ujedno i prvi live album u karijeri ‘Akustik u Lisinskom’. U prodaji je ostalo još samo manji broj dvodnevnih ulaznica koje će se moći kupiti u petak na blagajni Tvornice. Ulaznica za Elektrik u subotu 20. svibnja u Tvornici kulture još ima i moći će se kupiti na blagajni Tvornice u petak i u subotu. Podsjećamo, koncertima u Tvornici Vatra obilježava punoljetnost – 18 godina benda i po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održava dva različita koncerta sa različitim set listama pjesama.

Ivan Dečak vas sve još jednom poziva u Tvornicu:
”Ima li ljepšeg poklona za 18. rođendan od dvodnevnog Vatrometa koji nas čeka ovoga petak i subote u Tvornici kulture! Hvala svima koji ste kupili ulaznice i tako petak već danas učinili rasprodanim rođendanskim partijem! Požurite po svoj primjerak ulaznice za subotu pa zajedno pušemo rođendanske svjećice!”

Satnica za koncerte je sljedeća:
Petak, 19.5.
VRATA/BLAGAJNA: 21:00  / VATRA: 22:00

SUBOTA, 20.5.
VRATA/BLAGAJNA: 20:30  / VATRA: 22:00

Koncert Akustik u petak, 19.5. je sjedeći i zato pozivaju sve koji su osigurali ulaznice da na vrijeme dođu u Tvornicu i osiguraju svoje mjesto jer sjedala nisu numerirana.

Ulaznice za subotu (20.5.) i dalje su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, u Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1), po sljedećim cijenama:

85 kn/pretprodaja

110 kn/na dan koncerta

DVODNEVNE:

125 kn/pretprodaja

Vidimo se u Tvornici!

Izvor: Dallas Records

Foto: Nikola Knežević