Bolesna braća, She Loves Pablo i Kralj Čačka nova imena Ferragosta!
21. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Bolesna braća, She Loves Pablo i Kralj Čačka nova imena Ferragosta!

Ferragosto Jam nas često nedjeljom iznenadi s novim imenima svog festivala, koji će  po 10. put biti održan na Orahovačkom jezeru, ali po prvi puta na dvije lokacije, uključujući još jedno jezerce.

Jedna od najboljih hip hop grupa u Hrvatskoj, Bolesna braća dolaze u Orahovicu. Samo tri studijska albuma tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere, a drže visoku poziciju hrvatskog hip hopa. To dovoljno govorio njihovoj kvaliteti koju će predstaviti ovog ljeta na Orahovačkom jezeru.

Još jedan bend koji konstantno drži svoju kvalitetu je She Loves Pablo, o kojima ne treba puno pričati. Postoje od 2005. godine i do sada su objavili tri studijska albuma. Često gostuju na raznim koncertima i festivalima, te su se dokazali kao jedan od najboljih predstavnika žestokog zvuka nove generacije. Stoga,  žestoka svirka i odlična atmosfera su zagarantirani.

Novo ime Ferragosta je i Kralj Čačka, srbijanski kantautor za kojeg kažu da je “sa sobom donio mudre, lijepe i gorke pjesme, u kojima se iskrenost i autentičnost oštro suprotstavljaju izopačenostima ovog vremena”. Često ga zovu srpskim Tom Waitsom i uspoređuju s raznim glazbenim velikanima poput Leonarda Cohena, Franka Sinatre i drugih.

Ova tri nova imena Ferragosta vidjet ćemo između 3. i 6. kolovoza 2017. godine na 10. izdanju festivala koji će biti održan u Orahovici, ovoga puta, ponavljamo, na dvije destinacije ili na dva jezera.

Foto: Julien Duval