Najluđi tramvaj kao uvertira za Pannonian Challenge
22. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Najluđi tramvaj kao uvertira za Pannonian Challenge

Ovih dana Osijekom kruži pomalo neobičan tramvaj. Nije u uobičajenim bojama tramvaja, već je zahvaljujući osječkim grafiterima Goneru, Rebusu i Daleu poprimio izgled savršenog obožavatelja Pannonian Challengea.

A da tako nije samo na van, tramvaj je ove subote ugostio Osječane i druge i priuštio im savršenu najavu ovogodišnjeg izdanja Pannonian Challengea. Ako je suditi po partyju održanom u subotu navečer, bit će – veselo i zabavno uz vrhunsku zvučnu podlogu.

Nakon nekoliko godina pauze, Pannonianov tramvaj party vratio se u Osijek. Krenuo je s remize i goste provozao u toplu osječku noć. Uz plesnu glazbu DJ Flegmita, plesalo se i zabavljalo sve dok se tramvaj nije morao uparkirati u garažu i odmoriti za ono što tek slijedi od 7. do 11. lipnja.

20

Tram party uz Beck’s poslužio je kao savršena uvertira u četverodnevni spektakl koji počinje za manje do tri tjedna. Osamnaesto, rođendansko izdanje Pannonian Challengea u velikim je pripremama za dosad možda najuzbudljiviji program, kako sportski tako i glazbeni. Osim nekih od vrhunskih vozača svijeta, koji stižu u osječki park Copacabanu, večernje sate popunit će beatovi i stihovi izvođača iz cijele regije, kao što su S.A.R.S., Let 3, Frenkie, Sassja, Abop, Bad Copy, Phat Phillie, Bizzo Bodega i drugi.

Više na pannonian.hr.