Pogledajte videospot Lane Del Rey i The Weeknda za pjesmu “Lust For Life”
23. svibnja 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Pogledajte videospot Lane Del Rey i The Weeknda za pjesmu “Lust For Life”

Nakon objavljene pjesme “Coachella – Woodstock In My Mind”, i najave videospota za aktualni singl “Lust For Life” ft. The Weeknd, Lana Del Rey je i objavila spomenuti video.

Novi videospot za pjesmu “Lust For Life” potpisuju Rich Lee – redatelj odgovoran i za videospot prvog singla “Love” s iščekivanog studijskog izdanja, te Clark Jackson i Lana osobno.

Lana je za novo izdanje najavila nekoliko uzbudljivih suradnji, a aktualni singl zasigurno je jedna od njih. Suradnja na pjesmi “Lust For Life” četvrta je za Lanu i Starboya – dvojac je do sada surađivao na pjesmama “Prisoner”, “Party Monster” te “Stargirl Interlude” The Weeknda.

I dok je studijski album “Lust For Life” djelo Lane Del Rey te njenog dugogodišnjeg suradnika i producenta Ricka Nowelsa, singl produkcijski potpisuje i Max Martin, a autorski Lana i The Weeknd te već spomenuti Rick Nowels i Max Martin.

“Prva četiri albuma snimila sam za sebe, a novi album posvećujem svojim fanovima, i mojoj ljubavi prema njima.” – Lana o novom izdanju

U iščekivanju novog studijskog izdanja, hrvatskoj publici u digitalnom obliku dostupne su pjesme “Love“, “Lust For Life” ft. The Weeknd te “Coachella – Woodstock In My Mind“, za koju još nije poznato hoće li se naći na novom albumu.

Izvor: Universal Music Hrvatska