Prodigy na rider listi tražili istarske delicije i vina, a Fatboy Slim 6 brodskih truba
23. svibnja 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Prodigy na rider listi tražili istarske delicije i vina, a Fatboy Slim 6 brodskih truba

Jedinstvene ljepote i vrhunska ponuda Istre i Umaga globalno su poznati turistički aduti naše regije. Znaju to jako dobro headlineri Sea Star Festivala, grupa The Prodigy koji su, oduševljeni Istrom, umjesto uobičajnog jednog dana svoj su boravak produžili na čak tri!

Jednako fascinirani su i legendarni Fatboy Slim i njemačka techno ikona Paul Kalkbrenner koji su svoj posjet Umagu produžili na dva dana.

Grupu The Prodigy na njihovom prvom istarskom nastupu pratiti će kompletan menadžerski tim, uključujući njihovog glavnog menadžera, dugogodišnjeg agenta te šefa osiguranja, ljude koji su zaslužni za stvaranje jednog od najvećih glazbenih sastava u povijesti. To je praksa koja je izuzetno rijetka u današnjem koncertnom poslu i pokazuje velik interes i značenje koje Prodigy daju Sea Staru. Bend će na nastup doputovati privatnim avionom, a na aerodromu će ih dočekati nekoliko luksuznih limuzina. Uobičajan izbor hrane grupe u ovom slučaju promjenjen je u korist vrhunskih domaćih istrarskih delicija i odabranih vina.

Povratak u Istru posebno je oduševio i tim Fatboy Slima koji u Umag stiže dva dana prije nastupa. Na njihovu sreću traženi teren za nogomet nalazi se svega stotinjak metara od festivalskog prostora, a kalorije koje izgube igrajući nadoknadit će u nekom od istarskih restorana čiji popis su zatražili od organizatora. Na rideru Normana Cooka specijalno u oči upada želja za 6 brodskih truba koje u gradu na moru neće biti problem nabaviti. Fatboy Slim ih redovito koristi na svojim nastupima, ali nažalost ne mogu ih donijeti sa sobom jer ih ne puste u avion.

Paul Kalkbrenner svojim će ekskluzivnim «Back To The Future» setom zatvoriti Addiko Tesla stage u subotu, a oni i njegova ekipa u Umag će stići par dana prije nastupa kako bi pripremila premijeru ovog izuzetnog nastupa. Dok njih je odavno stigao glas o Istri kao vrhunskoj gastronomskoj destinaciji te su u skladu s tim ispravili svoj rider tražeći da se na njemu nađu odabrane lokalne delicije, uključujući i tartufe.

POVOLJNIJE ULAZNICE DO KRAJA SRIJEDE

Povoljnije ulaznice za Sea Star Festival po cijenama od 349 kn s 25% popusta za festivalsku, odnosno 49 kn za Nulti dan te 199 kn za petak ili subotu u prodaji su do ponoći sa srijede na četvrtak.

Od četvrtka, 25. svibnja cijene festivalskih skaču za 100 kn – na 449 kn. Nulti dan poskupljuje za 50 kn, na 99 kn, a jednodnevne za 26. I 27. svibanj iznosit će 249 kn. U prodaji će se tada naći i jednodnevne VIP Gold ulaznice za petak i subotu po cijeni od 499 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entria i Ticketshopa, a više informacija se može pronaći na www.seastarfestival.com.