Uoči koncerta s Oliverom u Opatiji, Gibonni objavio novi singl!
23. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Uoči koncerta s Oliverom u Opatiji, Gibonni objavio novi singl!

Do velikog koncerta Olivera i Gibonnija na opatijskoj Ljetnoj pozornici ostalo je više od tri tjedna, a sudeći po iznimnom interesu publike bit će ovo još jedan rasprodani koncert turneje “Familija Live”.

Nakon objavljenih singlova “Onako, od oka”, “Gdje to piše?”“Sreća” i “Udica”, uoči koncerta u Opatiji stiže novi Gibonnijev singl.

Na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom Oliver i Gibonni priredit će 17. lipnja pravi vatromet emocija. Osim pjesama s aktualnog albuma “Familija”, koji je nagrađen sa šest Porina, među kojima i u prestižnoj kategoriji za “Album godine“, dugogodišnji prijatelji i suradnici u Opatiju donose i bezvremenske hitove zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika na ovim prostorima.

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni, koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u Spaladium Areni, Oliver i Gibonni promociju “Familije” nastavili su u Areni Varaždin, a prošlogodišnji uspješni niz završili su sjajnim koncertom  u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Vrhunska  produkcija i scenografija te izvanredni vokali dvojice glazbenika ostavili su odličan dojam na mnogobrojnu publiku te predstavljaju savršenu kombinaciju za otvorenje nove sezone koncerata na predivnoj Ljetnoj pozornici.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Do 31. svibnja u prodaji su povoljnije ulaznice po cijeni od 150 kn, od 01. lipnja iznosit će 170 kn. 

Izvor: Aquariu Records