Tibor uz Smoke Mardeljana promovira novi album u subotu u Saxu
24. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tibor uz Smoke Mardeljana promovira novi album u subotu u Saxu

Drugo izdanje klupskog hip-hop programa Mic Drop bit će pravi underground spektakl jer ovu subotu u Sax donosi promociju novog Tiborovog albuma Pacino 2 uz nastup beogradskog repera Smoke Mardeljana.

Nakon njih slijedi premijerno izdanje Needle Dropa – DJ programa unutar Mic Dropa, a čast da ga otvore pripala je Beri Zmayju i DJ Sense koji će prisutne povesti prostranstvima dobrog starog boom bapa. Cijena karte u pretprodaji je 30 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu, na dan će koštati 40 kuna. Upad za Needle Drop je 15 kuna nakon ponoći.

(PRETPRODAJA)
srijeda 18-20 sati
četvrtak 18-20 sati
petak od 20 sati

TIBOR je poznati zagrebački „betler“ zapažen po suradnji s Flowdeepom. Dio sjajne ekipe K.R.A.S.T. početkom ove godine je već dijelio stage sa Smoketom u zagrebačkom Vintageu na Good Vibrations programu, a ovaj put kao coheadliner premijerno koncertno predstavlja svoj novi album Pacino 2, koji je plod još jedne uspješne suradnje s već spomenutim Flowdeepom!

Nakon punog Vintagea početkom godine i na krilima singlova „Ja repujem“ i „40 lajni“ koji se bliže 2 milijuna, odnosno milijun youtube pogleda, Smoke stiže još jednom razvaliti Zagreb. Ovaj je beogradski reper i glavni junak dokumentarca „Ja repujem“ autora Stefana Veselinovića i redatelja Petra Petrovića, u kojem VICE Srbija upravo kroz lik i djelo Smoke Mardeljana uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip hopa.