SEA STAR: Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner pripremaju najveći tulum na Jadranu!
27. svibnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

SEA STAR: Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner pripremaju najveći tulum na Jadranu!

Danas Sea Star nastavlja jako, a na pozornice se penju svjetske zvijezde i hitmakeri. Na Addiko Tesla Stage izlaze dva elektronska velikana!

Prvi je legendarni Fatboy Slim koji se vraća u Stella Maris točno sedam godina nakon nastupa o kojem se još uvijek priča, a potom i Paul Kalkbrenner, techno div koji donosi svoj novi set Back To The Future kojim oživljava najbolje partyje 90-ih. Pozornicu s njima dijelit će i DJ Spiller, vlasnik jednog od najvećih hitova našeg vremena, te zagrebački doajen Petar Dundov i rasplesani Nipplepeople. Nautilus Arenu očekuje furiozni program koji nose heroji iz regije Elemental, Brkovi, Jonathan, Pips, Chips & Videoclips i Filip Motovunski, dok su glavne zvijezde Arene momci iz velikog britanskog sastava Pendulum.

ULAZNICE NA BLAGAJNAMA TIJEKOM CIJELE NOĆI, A U NEDELJU SLOBODAN ULAZ!

Na festivalskim blagajnama u Stella Marisu, tijekom cijele noći bit će dostupne jednodnevne ulaznice po cijeni od 249 kuna. Za sam kraj Sea Star festivala tu je i party zatvaranja uz brojne izvođače koje predvodi izrazito aktualni producent Mahmut Orhan. Program u nedjelju je dnevnog tipa i trajat će od 12 do 20 sati na tri festivalske pozornice, a kako je i prvotno najavljeno, ulaz na oproštajni tulum potpuno je slobodan za sve!

Zbog očekivanih ogromnih gužvi i večeras organizatori apeliraju na sve posjetitelje da na festival dođu što je ranije moguće.