Mika Male zatvara prvu sezonu kuhanja u Glazbenom loncu
31. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mika Male zatvara prvu sezonu kuhanja u Glazbenom loncu

Jedinstveni alternativni sastav Mika Male zatvara prvu sezonu Glazbenog lonca i u sklopu otvaranja vrta Vintage Industrial bara nastupit će u subotu, 3. lipnja u 19:00 sati i predstaviti nam svoj novi materijal. Ulaz je slobodan.

Mika Male su do sada objavili tri albuma; Album ”Bijelo” iz 2006. koji je samoizdan, nakon njega uslijedio je album ”Vremenom” 2010., a ”Gdje se sastaju luđaci” objavljen je 2013. Posljednja dva albuma objavljena su za Dallas Records.

Mika Male je tročlani zagrebački bend kroz koji su od 2000. godine prošli brojni značajni članovi nezavisne scene predvođeni karizmatičnim frontemnom Orlanom Tusom. Posebnost njihove glazbe leži u pomno razrađenim aranžmanima, poetičnim tekstovima i posebnoj senzibilnosti izvođenja pri nastupima uživo.

Bend trenutno djeluje u tročlanom sastavu i u takvom izdanju ćemo ih imati prilike slušati na zadnjem izdanju prve sezone Glazbenog lonca. Mika Male su Orlan Tus kao vokalist, gitarist, flautist, klavijaturist te idejni začetnik benda i autor svih pjesama, multiinstrumentalistica i pjevačica Majda Bojić i bubnjar Igor Bušljeta.

Ulaz u vrt Vintage Industrial bara je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.