Nakon Kamenog i Indira napustila grupu Colonia!
31. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Nakon Kamenog i Indira napustila grupu Colonia!

Izgleda da grupa Colonia polako odlazi u povijesti, naime tako se može prosuditi iz Instagram objave pjevačice Indire Levak.

Indira je objavila kako odlazi iz Colonije zbog solo karijere.

“Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira.”

Grupu Colonia osnovali su Boris Đurđević i Tomislav Jelić iz Vinkovaca da bi im se na mjestu pjevačice pridružiča Indira. Nakon što je prije nekoliko godina grupu napustio Tomislav Jelić – Kameni, iz nepoznatih razloga, sada je i Indira odlučila napustiti ovaj grupni angažman.

Vidjet ćemo hoće li doći do prestanka rada grupe ili će Boris nastaviti raditi s novom ekipom.