#NewMusicFriday: Ovoga petka nudimo Dukea Dumonta, JP Coppera, Mariju Žeželj i druge
2. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Ovoga petka nudimo Dukea Dumonta, JP Coppera, Mariju Žeželj i druge

Universal Music Hrvatska i Music Box i ovoga petka za tebe imaju najbolji izbor noviteta na Digster playlisti na Deezeru.

Ovog petka glazbene novitete predstavljaju Duke Dumont, Rise Against, JP Cooper, Zedd, nova regionalna mlada nada i zvijezda Marija Žeželj i drugi. Zajedno s Universal Music Hrvatska donosimo još jedan pregled najnovijih izdanja!

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

Marija Žeželj

Multitalentirana Marija Žeželj predstavila je debitantski singl „Dance Like Nobody’s Watching“, kao i prateći videospot na svom YouTube/VEVO kanalu. Početkom ožujka Marija je s predstavnicima Universal Music-a ušla u glazbeni studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču (autorski tim zaslužan za eurovizijski singl Nine Kraljić – „Lighthouse“), i ubrzo nakon testnog snimanja potpisala i diskografski ugovor. Nedugo nakon, putem videa na svom YouTube kanalu Marija je otkrila fanovima da je postala dio Universal Music glazbene obitelji te najavila debitantski singl. Danas, na novootvorenom YouTube/VEVO kanalu Marija predstavlja spot za neodoljiv pop singl „Dance Like Nobody’s Watching“, koji već sada broji više od 45 tisuća YouTube/VEVO pregleda.

Foto: Sever Zolak

Duke Dumont i Gorgon City

Rezultat suradnje je pjesma “Real Life” ft. Naations. Gorgon City imaju više od dva milijuna prodanih singlova diljem svijeta te pune koncertne prostore, dok je Duke Dumont jedan od najpopularnijih DJ-a i producenata današnjice. Već je mnoge osvojio singlovima “Need U (100%) i “I Got U”, a sada predstavlja s Gorgon Cityjem singl “Real Life”.

Barns Courtney

“Golden Dandelions” je naziv singla koji najavljuje debitantski album Barnsa Courtneya, engleskog pjevača i glazbenika. Album bi trebao ugledati svjetlo dana na jesen, a već je najavljen singlovima “Glitter & Gold”, koji je dostigao broj jedan UK Spotify Viral liste 2016. godine, te “Fire” koja je streamana više od 12 milijuna puta.

Spomenute i ostale nespomenute poslušajte na našoj Digster playlisti na Deezeru. Universal Music Hrvatska i Music Box čine ti petak još zanimljivijim i plesnim.