Teška industrija ima novu pjevačicu!
2. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Teška industrija ima novu pjevačicu!

Prvi album snimili su prije više od 40 godina i odmah zauzeli visoko mjesto među eminentnim bendovima bivše države.

Od tada je iza njih jedanaest iznimno uspješnih albuma s mnogo svevremenskih hitova, kao što su “Šta ti je život”, “Majske kiše”, “Život je maskenbal“, “Sjenka”… Posebnu pažnju privukao je album “Bili smo Raja”, na kojem se nalaze obrade hitova: “U meni jesen je”, “Ti me iznevjeri”, “Nije htjela”, ”Jedina”…

Teška industrija upravo izlazi iz studija, gdje su završili rad na novom singlu “Reklamancija”, kojeg prati izvrstan video spot. Time predstavljaju novi vokal, senzibilnu, a istovremeno energičnu i zanosnu, mladu vokalisticu, koja se odlično uklopila među već dobro znane članove Ivicu Propadala, Vedada Hadžiavdića, Roberta Domitrovića i Tomislava Modrića.

“Reklamacija” je uvjerljivo jedna od onih pjesama, koju ćete najčešće pjevušiti ovoga ljeta, ali i puno dulje. Svježi, moderni, gitaristički, energični i s dobro poznatim stilom, kakvog samo Teška industrija zna iznijeti, premijerno poslušajte i pogledajte u ponedjeljak, 5. lipnja 2017., kada uz pjesmu izlazi i vrlo zanimljiv video spot, u kojem ćete saznati, tko je njihov novi čarobni vokal.