Bang Bang i Saša Antić pozivaju vas u Johann Franck na promociju nove pjesme
5. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Bang Bang i Saša Antić pozivaju vas u Johann Franck na promociju nove pjesme

Zagrebački pop rock bend Bang Bang u utorak 6. lipnja s  početkom u 20 sati, u prostoru Johann Francka, konačno će objasniti ˝Kako stoje stvari˝. 

Riječ je o promociji pjesme/spota te njihove prve glazbene suradnje sa Sašom Antićem, a pjesma je inspirirana stanjem u zemlji i društvu kroz duhovitu igru riječi autora. Kako kažu, nije slučajno da su baš za ovu pjesmu kontaktirali Sašu Antića, inače prezimenjaka vokalistice benda:

“Jako volim Sašine tekstove. Usudio bih se reći da sam njegov veliki fan, a dobiti dobru kritiku od svog uzora, a onda još s njim surađivati na pjesmi ispunjenje je jedne velike želje. Kada sam radio ovu pjesmu odmah sam čuo njegov glas, a činjenica da Antići zauzmu mikrofone i objasne stanje stvari u zemlji činila nam se kao odlična ideja”, ističe gitarist i autor teksta Hrvoje Prskalo.

Bend o spotu ne želi otkrivati previše detalja, ali najavljuju pravi mali vizualni spektakl čiji je autor Raul Brzić.

“Nama su spotovi uvijek bili jako bitna vizualna stavka pjesme. Srećom, naišli smo na ljude koji razmišljaju kao i mi pa nam je svima svaki sljedeći spot neka vrsta izazova i pomicanja granica. S ovom pjesmom pomakli smo granice što se tiče stila, stava, aranžmana, pa čak i nekog pravca benda, a spot nam je cijelu priču duhovito zaokružio”, naglašava pjevačica benda Lara Antić.

Ma kakogod stoje stvari, u utorak nas očekuje prava glazbena poslastica koju svakako ne smijete propustiti.