I SLUŽBENO OBJAVLJEN SPOT: Pogledajte i poslušajte jedan drugačiji Bang Bang
7. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

I SLUŽBENO OBJAVLJEN SPOT: Pogledajte i poslušajte jedan drugačiji Bang Bang

Grupa Bang Bang je i službeno predstavila videospot i novi singl “Kako stvari stoje” u kojem su ugostili repera Sašu Antića.

Zagrebački pop rock bend Bang Bang iza sebe ima album “Bez obzira na sve” te brojne nagrade kao što su Porin u kategoriji “Novi izvođač godine”, nagrada IHG za najviši ulaz novog izvođača na HRTop40, nagrada za najbolji mladi bend na dodjeli “Mega Muzika Awards 2015”, nagradu za album godine u emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja te drugu nagradu žirija s festivala Šibenska šansona. Članovi benda su Damir Medić (bubnjevi), Vedran Kovačić (bas gitara), Ivan Havidić (gitara), Mihael Kurjančić (klavijatura), Hrvoje Prskalo (gitara), Dino Ćosić (DJ) i Lara Antić Prskalo (vokal).

U ovoj pjesmi odlučili su malo okrenuti stvari na drugu stranu. Naime, riječ je o pjesmi sa socijalnom tematikom, što je zaokret od dosadašnjih ljubavnih tematika. I zvuk je drugačiji, a Saša Antić se u tu cijelu priču savršeno uklopio.

Podsjetimo, pjesmu i spot su predstavili premijerno u Johannu Francku ovog utorka uz nazočnost brojnih gostiju, glazbenika i prijatelja.