Popularni Zadrani Rockatansky u novoj pjesmi ugostili Tomislava Bralića
7. lipnja 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Popularni Zadrani Rockatansky u novoj pjesmi ugostili Tomislava Bralića

Dugogodišnje prijateljstvo jakih zadarskih glazbenih snaga urodilo je odličnom suradnjom u pjesmi “Otvorena vrata”.

Radi se o bendu Rockatansky koji je u svojoj najnovijoj pjesmi ugostio Tomislava Bralića, čijim su snažnim vokalom dali poseban pečat ovom singlu. Kako je do suradnje došlo, ispričali su dečki iz grupe Rockatansky.

“Do suradnje s Tomislavom došlo je sasvim slučajno, bili smo na piću i razgovarali, a onda nam se javila ideja da nešto zajednički snimimo. Tomislav je tada rekao da ima jednu odličnu pismu par godina u ladici i da bi bilo baš dobro da je snimi s nama”, istaknuli su.

Režiju spota potpisuje Igor Goić, a jedan dio spota snimljen je u drugoj zadarskoj Sv. Stošiji predromaničkoj građevini iz 9. stoljeća neobičnog oblika i bez krova. Glazbu i tekst pjesme “Otvorena vrata” potpisuje Vedran Gavrić, a za aranžman i produkciju zaslužan je Igor Ivanović.

Zadarski bend Rockatansky se isprofilirao kao jamac dobre svirke i zabave gdje god se pojave. Kroz godine svog postojanja Rockatansky bend je imao nekoliko zapaženih nastupa na festivalima, a surađivali su i s mnogim domaćim renomiranim autorima. Bend Rockatansky trenutačno u studiju snima nove pjesme, a istaknuli su kako će im ova godina biti obilježena novim pjesmama, dobrim svirkama i odličnim vibracijama.

Foto: Igor CC Kelčec