Frenkie, Kontra i Indigo objavili videospot za “Višu srednju klasu”
9. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo objavili videospot za “Višu srednju klasu”

Još jedna snimka s prošlogodišnjeg zajedničkog albuma “Putanja”, Frenkija, Kontre i Indiga, dobila je prateći videospot.

Video za pjesmu “Viša srednja klasa” djelo je Adnana Huremovića (Kreativluk agencija), a dostupan je putem njihovog službenog YouTube/VEVO kanala.

Spot za “Višu srednju klasu” je dosta drugačiji od svega što smo do sada radili. Po prvi put smo se odlučili okušati u glumi. Adnan Huremović (Kreativluk agencija) je imao genijalnu ideju i scenarij, i vjerujem da je ovo jedan od naših najboljih spotova do sada. Jako je duhovit i mislim da smo svi zajedno odradili odličan posao. Ovo je ujedno i jedan od najzahtjevnijih spotova, imali smo mnogo statista, mijenjali par lokacija i snimanje je trajalo par dana. Međutim uz odličnu organizaciju našeg režisera sve je prošlo u opuštenoj atmosferi. Videospot je pjesmi dao jedno novo lice i vjerujem da će uz njega doći do još šire publike. – Frenkie otkriva o novom spotu.

Kao što je već spomenuto, pjesma “Viša srednja klasa” našla se na prošlogodišnjem studijskom izdanju “Putanja”, koje je najavljeno videospotom i singlom “Karma”, a naknadno su predstavljeni i spotovi za pjesme “bratmoi” ft. Shtuka, “Bio sam tu” te “Jaranstva”. Svi video materijali, uključujući novi video za pjesmu “Viša srednja klasa” mogu se pogledati putem službenog YouTube/VEVO kanala Frenkija, Kontre i Indiga.

Sam album u dostupan je u fizičkom i digitalnom obliku:
Digitalno izdanje “Putanja”: https://fmjam.lnk.to/Putanja
CD izdanje “Putanja”: https://fmjam.lnk.to/PutanjaCDAlbum

Produkciju albuma potpisuje Indigo, dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma bili su zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid.

Izvor: Universal Music Hrvatska

Foto: Mariollic