Mastodon – danas na Golden Gods nagradama, u petak u Zagrebu
12. lipnja 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Mastodon – danas na Golden Gods nagradama, u petak u Zagrebu

Mastodon, jedan od najvećih i najutjecajnijih metal bendova današnjice nastupit će danas kad headlineri Metal Hammer Golden Gods nagrada u londonskoj dvorani IndigO2.

Nakon nastupa na ovoj prestižnoj dodjeli bend će se, preko Mađarske (Barba Negra) i Austrije (Nova Rock) spustiti u petak do zagrebačke Tvornice kulture.

Mastodon su krajem ožujka objavili fantastičan album «Emperor Of Sand» kojim su zacementirali status na tronu najvećih progresivnih metal bendova. Grupa danas predvodi popis izvođača na dodjeli glazbenih nagrada Metal Hammer Golden Gods u Londonu na kojoj se još nalaze Clutch, Orange Goblin i Avatar. Ukupno 16 kategorija za koje glasa publika i uredništvo magazina Metal Hammer donijet će najrecentniji presjek svjetske metal scene, ali i nagraditi neke ikone i inspiracije žanra, pa čak i proglasiti najbolju videoigru godine.

Nakon Londona Mastodon u petak, preko Mađarske i Austrije, stiže u Tvornicu kulture gdje im se pridružuju sjajni Norvežani Kvelertak na jedinom zajedničkom klupskom nastupu u Europi. Vrata Tvornice otvorit će se u 20:00, Kvelertak svoj nastup započinju u 20:45, a Mastodon u 22:15.

U prodaji je posljednjih 250 ulaznica po cijeni od 150 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će biti dostupne po 180 kn.

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr