Poslušajte novi singl Mayalesa i pogledajte 4K video spot
13. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poslušajte novi singl Mayalesa i pogledajte 4K video spot

Odluka da se Malena proglasi prvim službenim singlom otkako je izašao Simbol za Sunce donešena je lako i jednostavno, u konsenzusu kritike, fanova, diskografa i samoga benda.

Bilo je samo potrebno pronaći koncept za što adekvatniji prateći video, sa čime se u koštac ponovno uhvatio sam Petar Beluhan, ovoga puta u pratnji sjajnog snimatelja Nevia Smajića. Njih su dvojca zajedno napravili video koji nevjerojatnom lakoćom hvata jednostavnost i tempo pjesme, ali i duh fantastičnog eskapizma koji je nekako i generalna odlika fantastičnog albuma koji od svojeg izlaska ne prestaje ubirati najveće komplimente.

Obzirom na posljednja tri video spota kojim su Mayalesi najavljivali izlazak “Simbola za Sunce” (Danas smo happy, Roadie, Među tajnim tajnama), bilo je za očekivat kako ni ova pjesma pred objektiv kamere neće izvući samu bandu, ekipu sjajnih glazbenika koji predstavljaju 3. inkarnaciju Mayalesa, no ugodno iznenađuje činjenici da je sam Beluhan stao pred kamere, pa još u pratnji svojeg popularnog bratića, brata,… ili što je već Kristijan u rodu sa svojim prezimenjakom Petrom.

Vjerujemo kako će i ovaj video spot dodati još ulja na vatru sjajnim reakcijama na izlazak novog albuma (“Simbol za Sunce” bio je na prvom mjestu prodanih nosača zvuka!) odnosno Mayalesove promocijske nastupe koji se nastavljaju i duž cijelog ljeta.

Izvor: Aquarius Records

Foto: Goran Berović