Nini Badrić uručena Naxi palma za pjesmu godine
14. lipnja 2017.
Music Box (4186 Članci)
Podijeli

Nini Badrić uručena Naxi palma za pjesmu godine

U ponedjeljak, 12. lipnja na svečanosti u Beogradu Nini Badrić je uručena prestižna radijska nagrada “Naxi palma” za pjesmu “Dani i godine” koja je po izboru slušatelja Naxi radija proglašena najboljom pjesmom objavljenom u prethodnih godinu dana.

Pjesma “Dani i godine” nesumnjivo je osvojila najviše simpatija radijske publike, a da je pravi hit potvrdilo se i na svečanoj dodjeli “Naxi palme” organiziranoj u hotelu Radisson Blu Old Mill Belgrade. Poznata pjevačica dočekana je ovacijama, a vrhunac večeri bilo je izvođenje pobjedničke pjesme uživo.

Foto: Blic/Vesna Lalić

Nina Badrić je iskazala veliku radost i zahvalnost Naxi radiju i slušaocima povodom ove prestižne radijske nagrade:

– Najviše mi znače nagrade slušatelja, onih koji prate i cijene ono što radim. To je velika čast, hvala Naxi radiju! U Beograd sam iz Zagreba stigla samo na dodjelu Naxi palme, jer je ovo priznanje za mene jako važno. Pjesma “Dani i godine” je privukla sreću, ona govori o sretnoj ljubavi, o ljubavi koja je jedva dočekana i koja je zatvorila sva razočaranja i tuge za sobom. Pjesma će imati neki svoj put u životu ako postane evergrin, za šta mislim da ima velike šanse, a možda će trajati puno duže nego što ću ja trajati, što bi mi bilo veliko zadovoljstvo – zaključila je ovogodišnja dobitnica “Naxi palme”.

Podsjetimo, krajem siječnja “Dani i godine” je osvojila nagradu slušatelji Narodnog radija, koji su je ocijenili najboljom domaćom pjesmom u 2016. godini, a pjesma je ušla i u drugi krug glasanja za Cesaricu, hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine. Glasanje završava u nedjelju 2.7.2017.

Izvor: Aquarius Records