Slow Motion Suicide predgrupa Nouvelle Vague u Zagrebu
17. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Slow Motion Suicide predgrupa Nouvelle Vague u Zagrebu

Sve popularniji hrvatski rock bend Slow Motion Suicide nastupit će kao predgrupa Nouvelle Vague u clubu Boogaloo u zagrebu 23. lipnja!

Slow Motion Suicide jedno je od najvećih osvježenja na domaćoj glazbenoj sceni, a iako oformljeni 2013., prvi studijski album su objavili krajem prošle godine. Istoimeni album prvijenac najavljen je singlom “Castaway” kojeg prati i video spot. U veljači ove godine album su predstavili publici pred rasprodanim Malim pogonom Tvornice kulture, a u travnju su objavili drugi službeni singl s prvog album, pjesmu „Revolution“.
Bend je oformljen iz potrebe da se naelektriziraju akustične pjesme koje su nekoliko godina čekale u ladici da zažive u obliku koji zaslužuju. Ime benda dolazi iz idioma svega lijepog i ružnog što nas polako ubija, a da nam ne smeta ili to ne primjećujemo poput junk fooda nakon mamurluka, duhovitih prelijepih žena, cigarete poslije seksa, grižnja savjesti ili lijenost u nedjeljno popodne.

O nastupu prije Nouvelle Vague, Nikša, pjevač benda kaže: “Iznimno će nam biti drago predstaviti se domaćoj publici kao predgrupa Nouvelle Vague nakon što smo ih slušali live u Šibeniku prije nekoliko godina gdje su festivalskoj publici stilom i svirkom uspjeli dočarati intimni klupski doživljaj“.

Popularni francuski bossa-nova bend Nouvelle Vague nastupit će u Zagrebu u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju izuzetno hvaljeni album “I Could Be Happy”. Vjerni fanovi širom svijeta učinili su da ovaj bend stekne reputaciju uvaženog aražmanskog ali i autorskog tandema koji čine Marc Collin i Olivier Libaux. Četiri do sada objavljena albuma prodana su u preko milijun primjeraka širom svijeta. Nouvelle Vague svojim obradama redefiniraju najznačajnije periode iz povijesti rock’n’rolla, otvarajući novu, neodoljivu, šarmantnu i brazilskim ritmovima inspiriranu dimenziju poznatih pjesama.

Nouvelle Vague je dosad održao više rasprodanih koncerata u Zagrebu, pa možemo očekivati da će nam i ovaj nastup u Boogaloo klubu nakon 23.lipnja ostati u lijepom sjećanju!

Ulaznice su u prodaji po cijeni 180 kn, na dan i na blagajni kluba 200 kn. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr