Carla Belovari novom pjesmom s Matijom Dedićem najavila dugoočekivani debi album
19. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Carla Belovari novom pjesmom s Matijom Dedićem najavila dugoočekivani debi album

Nakon dugogodišnjih najava, Carla Belovari konačno objavljuje debitantski album! Novim singlom ”Melodija” na kojem surađuje s nagrađivanim pijanistom Matijom Dedićem, Carla otvara jedno novo glazbeno poglavlje u svom životu.

Njen debitantski album ”Soul na ranu” bit će objavljen u petak, 23. lipnja ekskluzivno na Deezeru, a uskoro i u fizičkom obliku.

Sjajan prateći videospot, na Carlinu ideju, realizirao je, režirao i montirao mladi i talentirani Josip Ninković. Prilikom objave videospota izjavio je kako je bilo iznimno ugodno surađivati s Carlom zbog činjenice da je Carla vrlo opuštena osoba. ”Ona točno zna što želi, u estetskom smislu, ali i po pitanju priče. Brzo smo pronašli zajednički jezik i evo, iznimno sam zadovoljan spotom jer mislim da dobro ukazuje na glavnu emociju same pjesme što nam je bio cilj.” – nastavio je Josip.

”Ova je pjesma nastala prije nekoliko godina, i kao svaka moja autorska pjesma dogodila se tijekom osobnog procesuiranja različitih događaja u životu. U mojoj glavi ona nije ljubavne tematike, ali može se i tako interpretirati – uglavnom se radi o međuljudskim odnosima.

Iznimno sam sretna što Matija Dedić, jedan od mojih najcjenjenijih glazbenika uopće, ovoj pjesmi dodaje svoju čar. Njegovo sviranje oplemenilo je “Melodiju” svakom notom. Osim njega, na njoj sudjeluje hrpa iznimno talentiranih glazbenika, te moj dugogodišnji prijatelj i producent Silvio Pasarić koji vrlo dobro poznaje moj glazbeni izričaj te je pjesmu učinio onakvom kakvom sam ju čula u glavi. 

Videospot namjerno je sniman u selu moje bake Jelene, u Svetoj Mariji, i to na mjestima koja mi osobno jako puno znače. Primjerice, na poljskom putu ispred naše obiteljske kuće te na stepenicama iste – tamo sam najviše kontemplirala i meditirala te su tamo nastale mnoge moje pjesme. Redatelj Josip Ninković pogodio je emociju pjesme u detalj te uhvatio atmosferu koja se događa kad nekome moraš oprostiti jer ćeš u protivnom izgoriti. 

Umijeće otpuštanja i oprosta tema je ove pjesme i spota i nadam se da će svaki slušatelj pronaći barem jednu pozitivnu stvar u njoj.” – izjavila je Carla povodom objave novog singla.

”Soul na ranu” debitantski je album Carle Belovari kojeg je izgrađivala i nadograđivala upravo svih ovih sedam godina koliko se nalazi na glazbenoj sceni. Vrijeme koje je uloženo u stvaranje ovog albuma pokazat će koliko je Carla kao kompletan autor, izvođač i tekstopisac sazrijela na svom glazbenom putu.

Foto: Josip Ninković