Jedan od najzanimljivijih hrvatskih vokala, Boris Štok, novim singlom najavio solo EP
20. lipnja 2017.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Jedan od najzanimljivijih hrvatskih vokala, Boris Štok, novim singlom najavio solo EP

Fenomenalan i osebujan riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok je potpisao ugovor s Aquarius Recordsom te predstavlja svoj novi singl i videospot “Ispod kože”.

Scenarij i režiju potpisuje Vanja Tataj, a snimatelj je Sanjin Stanić. Posebnost je što u spotu gostuju profesionalni plesači baleta.

Singl “Ispod kože” je snimio poznati riječki producent Matej Zec, a pjesma je nastala u suradnji Darka Terlevića iz grupe Morso i Borisa Štoka, koji su zajedno napisali glazbu, dok je tekst djelo Borisa Štoka.
“Pjesma je puna energije i ritma. Aranžmanom i produkcijom htio sam da malo koketira sa  zvukom 80-ih , da bude na tragu  bendovima Moloko, Chromeo i slično. Melodija i tekst se lijepo nadopunjavaju  s ekspresijom vokala.” – kaže Boris.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.

okSinglom i videospotom “Ispod kože” najavljuje novi EP, koji će biti objavljen u rujnu.