Nakon INmusica Slow Motion Suicide objavili novi singl u akustik i elektrik verziji
20. lipnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Nakon INmusica Slow Motion Suicide objavili novi singl u akustik i elektrik verziji

Slow Motion Suicide nakon odlične svirke na prvom danu zagrebačkog INmusic festivala predstavlja treći singl s albuma prvijenca, “Fool on the inside”. Pjesmu su objavili u akustik i elektrik verziji, a akustičnu verziju prati i videospot sniman u Maksimiru.

Akustični spot za pjesmu “Fool On The Inside” smo snimali u parku Maksimir jer smo jedan od trilogije akustičnih spotova zamislili u prirodi, a nema boljeg mjesta da te insekti izjedu u kožnoj jakni od parka u Maksimiru . Spot je snimio i montirao avanturist i redatelj dokumentarnih filmova Siniša Glogoški, umjetnik koji stoji iza prvog akustičnog spota za pjesmu Castaway, dok je Marko Kostić asistirao i gledao žene koje joggiraju po parku“, rekao je pjevač benda Nikša Lovrinić, ujedno i autor pjesme.

Bend Slow Motion Suicide sve je popularnije ime na regionalnoj sceni, a nakon INmusica spremaju se za nastup u zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će biti pregrupa odličnim Nouvelle Vague 23. lipnja. Osim spomenutih nastupa, publika ih može uživo poslušati na Exit festivalu u Novom Sadu, banjalučkom Demofestu te Toochepinu. Bend će uskoro najaviti još svirki, a za jesen planiraju i turneju po Europi.

Album prvijenac bend je objavio krajem prošle godine, a dosad su objavili dva singla, „Castaway“ i „Revolution“. Kako su sami istaknuli, bend je oformljen iz potrebe da se naelektriziraju akustične pjesme koje su nekoliko godina čekale u ladici da zažive u obliku koji zaslužuju. Ime benda dolazi iz idioma svega lijepog i ružnog što nas polako ubija, a da nam ne smeta ili to ne primjećujemo poput junk fooda nakon mamurluka, duhovitih prelijepih žena, cigarete poslije seksa, grižnja savjesti ili lijenost u nedjeljno popodne.