21. lipnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Ususret nastupu na Exitu The Killers predstavili novu pjesmu “The Man”

Zvijezde nultog dana EXIT festivala, bend The Killers podjelili su s fanovima prvi singl sa nadolazećeg petog albuma „Wonderful Wonderful“ koji će svjetlost dana ugledati u narednim mjesecima.

„The Man“ je premijerno predstavljen na BBC-u u kultnoj emisiji Annie Mac i predstavlja Killerse funky glam rock izdanju koje prijeti postati gigantski hit!

Pjevač i frontmen benda Brendon Flowers predstavljajući novu pjesmu otkrio je kako će izgledati i omot za singl na kojem je njegov sin Henry. Kako je rekao za BBC, ideja je došla od kultnog muzičkog fotografa i režisera Antona Corbijna, koji je inače i ranije s bendom radio na vizualnom identitetu njihovih albuma. Corbijn je poznat prije svega po dugogodišnjoj suradnji s Depeche Mode, U2, Coldplay i Arcade Fire, ali ćemo njegove spotove od sada gledati za nove hitove Kilersa, dok se njegov sin pojavljuje i u spotu.

Upitan da li je pjesma referenca na njega kada je bio mlađi, Brendon je rekao: “Da, ima tu puno stvari o meni. Kada smo počinjali, osjećao sam se kao da sam božji dar. Naravno, to je godinama usput nestajalo. Ali, bilo je dobro podsjetiti se te svoje verzije. Mislim da mi je to pomoglo da shvatim tko sam zapravo danas”,  ispričao je pjevač.

Inače, pjesmu je producirao Jacknife Lee, poznat po suradnji s megazvijezdama kao što su U2, Robbie Williams i R.E.M,  a prema službenoj obavijesti koje su Killersi izdali, novi album će uskoro biti gotov i bit će to, kako kažu, „njihov najpredniji i najotvoreniji album, krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione“. Killersi su već tijekom koncerta u Atlantic Cityju, na vrlo ekskluzivnoj turneji u sklopu koje će svirati i u Novom Sadu već izveli jednu novu pjesmu  – „Run for Cover”.

Ulaznice za spektakl godine s Killersima prodaju se po cijenama od samo 235 kn za parter, te 365 kn za veoma limitirani fan pit i 815 kn za VIP platformu. Svi kupci koji već imaju četvorodnevnu EXIT ulaznicu, mogu kupiti i Get EXITed dodatak po povlaštenoj cijeni od samo 125 kn, a koji ide u paru uz EXIT ulaznicu i omogućuje im ulaz u parter zonu za Killerse na glavnoj pozornici.