#NewMusicFriday i ovoga petka donosi najnovija izdanja! Uživajte u savršenoj playlisti!
23. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday i ovoga petka donosi najnovija izdanja! Uživajte u savršenoj playlisti!

Universal Music Hrvatska i Music Box svakoga petka donose ti pregled najnovijih izdanja, kako domaćih tako i stranih izvođača.

Ivana Kindl i Igor Geržina, Sheppard, Sara Jo, Bastille, Imagine Dragons i drugi nalaze se s novim pjesmama u našoj Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru. Pročitajte u nastavku o novim izdanjima.

Igor Geržina i Ivana Kindl – Olako

Nagrađivani hrvatski saksofonist i autor Igor Geržina, i pjevačica predivnog vokala Ivana Kindl objavili su dugo očekivanu zajedničku suradnju, i predstavljaju se publici zajedničkim singlom „Olako“ koji se već može čuti u radijskim eterima, a od danas (23. lipnja) je dostupno i u digitalnom izdanju. Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje koje potpisuje Davor Flam, a čija je televizijska premijera zakazana za nedjelju, 25. lipnja.

Frenkie – Daj ga na gas

Kompanija Tuborg u saradnji sa Major Lazer producentima pozvala je glazbenike z cijelog svijeta da na svoj način predstave Tuborg Beat i pretvore ga u nove lokalne, a možda i svjetske hitove. Na području naše regije između ostalog ostvarena je suradnja između Frenkija i Who See. Globalno popularni Major Lazer dali su osnove beata za pjesmu “Daj Ga Na Gas”. Na području Zapadnog Balkana, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, projekt Tuborg Open se realizira u suradnji s Universal Music Group & Brands.

 

Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje u #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!