SERVISNE INFORMACIJE: Nakon Prophets of Rage tuluma, slijedi The Cult
27. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

SERVISNE INFORMACIJE: Nakon Prophets of Rage tuluma, slijedi The Cult

Teško da netko može nakon Prophets of Ragea napraviti veće ludilo na Šalati, ali opet u pitanju su legendarni The Cult, bend koji je obilježio jedan dio rock povijesti.

Bendu će se večeras pridružiti zagrebački Hard Time i sinjski M.O.R.T., a poznate su satnice i servisne informacije koncerta.

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:00. Prvi na scenu, u 19:35, stupa Hard Time, dok je početak nastupa grupe M.O.R.T. planiran za 20:20.

Ian Astbury, Billy Duffy i ekipa svoj će koncert započeti u 21:30. “She Sells Sanctuary”, “Rain”, “Fire Woman”, “Sweet Soul Sister”, “Lil’ Devil”, “Wild Flower” samo je dio repertoara koji će Cult iznijeti pred publiku na Šalati. Miljenici domaće publike i jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena vraća se u metropolu nakon punih osam godina i dalje predvođen osnivačima i glavnim autorskim polugama Ianom Astburyjem I Billyjem Duffyjem.

Za publiku će od 19:00 biti otvorena dva ulaza iz ulice Šalata – Radio101 Gate 1 i Radio101 Gate 2, a unutar koncertnog prostora moći će se smjestiti na parteru i na tribini. Kupljene ulaznice vrijede na jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom bendova među kojima će biti i limitiran broj plakata specijalno dizajniranih za ovaj koncert.

Na dan koncerta, od 17:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

Ulaznice su na dan koncerta 250 kn.

Foto: Tim Cadiente