Miriam objavila “King on the Road”, prvi singl s nadolazećeg EP-ja
29. lipnja 2017.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

Miriam objavila “King on the Road”, prvi singl s nadolazećeg EP-ja

Mlada zagrebačka kantautorica Mirjam Vukašin, poznata i pod umjetničkim imenom Miriam, objavila je prvi singl s nadolazećeg EP-ja, pjesmu “King of the Road”, i pripadajući spot.

Tekst i glazbu potpisuje autorica, a osim njene akustične gitare, snimku su pojačali bubnjevi Nevena Radanovića i bas Danijela Radanovića, dok električnu gitaru svira producent Ludo. Za produkciju video spota zaslužan je Krešimir Guć.

“Pjesma je napisana prije nekoliko godina, a tek je sad ugledala svjetla interneta”, ističe Miriam. “Prije nekoliko mjeseci sam odlučila početi snimati, a nekako spontano i u isto vrijeme našli su se tu i neki ljudi koji su mi pomogli to ostvariti”. Temu i poruku pjesme mlada glazbenica teško može odrediti. Želja joj je da ju svatko shvati na svoj način, a ujedno i sama otkriva: “I meni varira u glavi o čemu pjesma govori, ovisno o danu i mom raspoloženju”.

“King on the Road” dostupna je za free download na Bandcampu. Također, sve novosti, kojih će biti vrlo ubrzo, možete pratiti na službenoj Facebook stranici kantautorice.