#NewMusicFriday playlista Universala i MB-a ovoga petka u znaku remixeva
30. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday playlista Universala i MB-a ovoga petka u znaku remixeva

Petkom vam donosimo pregled najnovijih izdanja u suradnji s Universal Musicom Hrvatska, a ovoga petka glazbene novitete predstavljaju OneRepublic, a ovoga puta imamo hrpu remixeva Katy Perry, Halsey, Jamiroquaia i drugih.

Zajedno s Universal Music Hrvatska donosimo još jedan pregled najnovijih izdanja, a dok u nastavku čitate o njima slušajte ih i na našoj Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

OneRepublic: Truth To Power

Kada su američki potpredsjednik Al Gore i producent T Bone Burnett tražili nekoga da napiše naslovnu pjesmu za film u produkciji Paramount Pictures/Participant Media, pod nazivom “An Inconvenient Sequel: Truth to Power”, Ryan Tedder iz OneRepublica nije bio nužno očiti primjer za tu misiju, odosno nastavak dokumentarca iz 2007. godine o globalnom zatopljenju. No, Tedder si je dao više truda na ovoj pjesmi, pogotovo zbog Goreove poruke samog filma i napisao vrlo zanimljivu pjesmu. Lyric video je objavljen upravo danas, a mi pjesmo donosimo na našoj novoj playlisti.

Mura Masa ft. Christine and the Queens: Second 2 None

Mura Masa je ovu pjesmu premijerno promovirao kod Annie Mac na BBC Radiju 1, a ovoga puta je ostvario suradnju s Christine and the Queens. Prije njih surađivao je s Charli XCX, Bonzaijem, A$AP Rockyjem, Shuraom i mnogim drugim vokalima. Pjesma je objavljena upravo danas i možete ju poslušati na našoj playlisti.

 

Halsey: Now or Never (R3hab Remix)

Sve popularnija Halsey za svoj novi singl Now or Never dobila je remix kojeg je napravio R3hab. Now or Never je prvi singl s novog albuma “Hopeless Fountain Kingdom” na kojem je surađivala sa Sia-om, Gregom Kurstinom i Bennyjem Blancom. Album je objavljen ovoga mjeseca i nalazi se u samom vrhu Billboarda.

Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje na #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!