The Killers u spotu za “The Man” prikazali Las Vegas kakav do sada niste vidjeli
30. lipnja 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

The Killers u spotu za “The Man” prikazali Las Vegas kakav do sada niste vidjeli

The Killers, zvijezde ovogodišnjeg Exita i jedan od najvećih bendova našeg vremena objavili su spot za novi singl “The Man”!

S moćnim ritmom koji nosi sve pred sobom, ova pjesma je punokrvna stadionska himna, koja je već osvojila svijet! „Ljubitelji glazbe, radujte se! Snimili smo spot za The Man“ – stoji na Twitteru Kilersa, uz svježe objavljen video. Kao što se dalo naslutiti iz prethodnog traileraa, spot prati pjevača grupe Brandona Flowersa u klasičnom okruženju Las Vegasa, od kockarnica, preko velikih bulevara, kako se priprema za show uz go-go plesačice, sve do pustinjskih bespuća Nevade. I baš kao što biva u gradu grijeha – od sjaja do očaja!

Inače, novi singl su izveli na svojim skorašnjim nastupima ljetne turneje, u sklopu koje će slijedeće srijede, 5. srpnja, prvi put pjevati i u Srbiji. Bit će to koncertni spektakl za otvaranje ovogodišnjeg Exit festivala. Killersi su nedavno imali nastup iznenađenja na najvećem britanskom festivalu Glastonbury, a pogledajte kako je to izgledalo:

Njima će se na otvaranju Exit festivala, u srijedu, 5. srpnja, pridružiti i Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, Jonathan, Van Gogh, a među zvijezdama sljedće četiri noći izdvajaju se Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun i Dixon, Nina Kraviz, Jesus and Mary Chain, Rag’n’Bone Man, Hardwell, Jake Bugg, The Damned, Princess Nokia, Red Axes i još stotine drugih.