Poznat točan datum izlaska nastavka filma Top Gun!
2. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Poznat točan datum izlaska nastavka filma Top Gun!

Godinama se pričalo i nagađalo, ali tek ove godine Tom Cruise, jedna od najvećih hollywoodskih zvijezda, objavila je kako će se snimati nastavak legendarnog filma Top Gun.

A sada je objavljen i točan datum izlaska filma, a to je 19. srpnja 2019. godine. Tada ćemo u kinima gledati nastavak priče o pilotu Peteu “Mavericku” Mitchellu i njegovim kolegama.

Priča o nastavku filma počela je još 2010. godine, ali tragična smrt redatelja originalnog filma Tonyja Scotta 2012. godine je odgodila projekt. Međutim, prilikom promoviranja filma The Mummy, Tom Cruise je ranije ove godine rekao kako će se nastavak definitivno dogoditi.

Čak je jednom i Val Kilmer rekao kako će i on sudjelovati u nastavku Top Guna, koji će se zvati Maverick, no kasnije je povukao tu izjavu. Ipak sada je putem svog Twittera lobirao za svoj povratak zanimljivom objavom:

Povratak Top Guna u kina dogodit će se, kao što smo rekli 2019. godine, čak 33 godine nakon što smo gledali prvu priču o Mavericku i elitnoj pilotskoj postrojbi.

Foto: Movie Screenshot