Marin Jurić-Čivro tulumari u videu za uspješan singl “Još uvijek”
6. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Marin Jurić-Čivro tulumari u videu za uspješan singl “Još uvijek”

Talentirani mladi glazbenik iz Virovitice, Marin Jurić – Čivro, predstavlja spot za singl “Još uvijek” koji već mjesec dana uspješno plovi radijskim eterom.

Marin će publici pjesmu premijerno predstaviti na 57. izdanju Splitskog festivala u subotu 8. srpnja. Glavne uloge u spotu koji su snimali u zagrebačkom klubu Opera imaju sam pjevač i Heidi Đuričić, a režiju potpisuje Filip Meštrović.

“Jako sam sretan što je došlo do suradnje s Čivrom i drago mi je da je spot završen na zadovoljstvo svih koji su sudjelovali. Ponosan sam na to da smo uspjeli napraviti spot koji nije tipičan, spot koji se može sviđati ili ne sviđati, ali svakako je poseban. Pjesma ima klupski prizvuk pa smo kao lokaciju za snimanje većine spota odabrali jedan zagrebački noćni klub u kojem smo snimali cijeli dan te noć nakon kadrove eksterijera. Zahvaljujem se ovim putem Universalu na ukazanom povjerenju, Borisu Sekuliću na svim njegovim savjetima pri osmišljavanju spota kao i Draganu Šiši koji je odradio odličan posao za kamerom”, istaknuo je Meštrović.

Glazbu za pjesmu “Još uvijek” potpisuju talentirani Marko Matijević-Sekul te Boris Kolarić, u suradnji s kojim Marin potpisuje i tekst. Singl je snimljen u zagrebačkom Beton studiju Marka Matijevića-Sekula, a o suradnji Marko kaže: “Rad s Marinom je bilo lijepo i brzo iskustvo. Od prvog takta je razumio u kojem smjeru pjesma treba teći i uvelike je pridonio da se to realizira. Sama pjesma je kombinacija klupske plesne glazbe i alternativnog rocka, što je žanr u kojem Marin najbolje pliva.”

Novi singl Marina Jurića-Čivre dolazi gotovo godinu dana nakon njegovog autorskog singla “Pjesma za tebe”. Talentirani Virovitičan ove je godine objavio i svoje Akustika Session EP izdanje, u sklopu kojeg je akustično obradio svoj debi-singl “Dobro jutro svima”, već spomenuti singl “Pjesma za tebe” te pjesme “Mjesto za mene” Damira Urbana i nagrađivanu kompoziciju “Falling Slowly” iz mjuzikla „Once“. Marin je do sada ostvario i iznimno uspješnu i zamijećenu suradnju sa skupinom Luminize, u pjesmi “Zašto još volim te”, koja je zauzela #1 poziciju na HR Top40, kao i brojnih drugih domaćih radijskih lista.