Zagrebački pop/rock bend Disident u novom spotu kao svoj na svome
6. srpnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Zagrebački pop/rock bend Disident u novom spotu kao svoj na svome

Spot za ovu zaraznu ljetnu pjesmu nastao je kombinacijom video uradaka njihovih prijatelja čime je dobio na autentičnosti.

Dečki iz benda uspjeli su dočarati kako izgleda povratak kući u rodno mjesto. Jer biti svoj na svome i uživati u ljetnim radostima s društvom je ono što veseli veliku većinu ljudi – tu ste uvijek dobre volje!  “Svoj na svome” je šesti singl Disidenta. Glazbu i tekst potpisuje frontman Sanjin Ban, dok je aranžman djelo kompletnog benda. Singl je snimljen u studiju Zg Zvuk. Snimanje i produkciju potpisuje Hrvoje Prskalo Vidra, a video produkciju potpisuje Igor Raguž iz Smartcube productionsa.

Disident su započeli sa radom 2008. godine. Raznoliki u svom glazbenom izričaju, Disident se samouvjereno kreću u rasponu od rocka i funka, pa sve do reggaea i popa. Tematski neopterećeni istražuju različite priče polako stvarajući svoj unikatni glazbeni izričaj.

“Imamo pjesama koje su izrazito ozbiljne i onih koje su krajnje neozbiljne, ali i takav je život, ponekad se smiješ, a ponekad plačeš”, govore Disident.

Foto: Maria Tangar