Z.E.T. festival u Šipovu dovodi vrhunska regionalna glazbena imena
8. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Z.E.T. festival u Šipovu dovodi vrhunska regionalna glazbena imena

Festival Z.abave E.kologije i T.urizma (Z.E.T.) potpuno je komercijalni proizvod nastao od jedne sasvim nekomercijalne, čovjekoljubive i prirodoljubive želje da se s drugim čovjekoljubivim i prirodoljubivim ljudima podijeli jedna mnogo dobra priča o predivnoj prirodi, vrijednim ljudima i pravoj zabavi.

“To je prilika da domaći i regionalni bendovi sviraju u ambijentu netaknute prirodne ljepote, da domaći i gosti uživaju u atmosferi iskrene i prirodne energije. To je prilika da domaćini iz seoskih gazdinstava u Šipovu žive bolje i zarađuju više od svog rada. To je prilika za razvoj male općine koja puno obećava i može mnogo ispuniti. To je obećanje Z.E.T. tima koje smo dali svim ljudima koji zajedno s nama grade i/ili čekaju ovaj festival – obećanje da ćemo od 13. do 16. srpnja 2017. živjeti zajedničku viziju o velikom broju ljudi koji uživaju tamo gdje je priroda bila posebno darežljiva, tamo gdje su domaćini posebno gostoljubivi i tamo gdje nećemo dati da crkne rokenrol”, kažu organizatori.

A program Z.E.T. festivala je ono što će zasigurno privući publiku. Od 13. do 15. srpnja u glazbenom dijelu festivala nastupit će Tupas mene, Z.E.T. hit: Kob, Neprijatelj prelazi zeku, Gužva u 16-ercu, Brkovi, Neuro, Bad Copy, Riblja čorba, Rambo Amadeus, Shanghai Street Fight, Zemlja gruva, Hladno pivo i Ritam nereda. Dovoljno razloga da se tamo pojavite!

Z.E.T. kamp je besplatan za sve posjetitelje. Z.E.T. selo – festivalski smještaj za posjetitelje festivala kroz Z.E.T. paket možete dobiti za 110 KM, odnosno za dvije osobe za 160 KM, a što uključuje ULAZ, SMJEŠTAJ – Z.E.T. SELO i OBROK + PIĆE;

Bit će omogućen i prijevoz za posjetitelje iz središta Šipova do festivalske lokacije. Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Foto: Nikola Knežević