Mia Dimšić predstavila novi videospot za pjesmu “Sunce, oblak, vjetar”
18. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mia Dimšić predstavila novi videospot za pjesmu “Sunce, oblak, vjetar”

“Sunce, oblak, vjetar”, pobjednička pjesma ovogodišnjeg 57. Splitskog festivala u izvedbi fenomenalne Mije Dimšić, dobila je svoj video zapis.

U režiji Borisa Sekulića spot je sniman u Splitu uoči Mijinog trijumfalnog nastupa na Prokurativama, a odiše ljetnim raspoloženjem koje ni na tren ne dopušta brigama da preuzmu životno kormilo. Predivni kadrovi mediteranskog raslinja, mora i neba savršeno se stapaju s pjesmom koja pršti razoružavajućim mirom, a Mia je u prirodnom izdanju, sretna i opuštena.

„Spot je sniman u suradnji s Borisom Sekulićem, već gotovo stalnim članom mojeg tima koji je snimao i Porinom nagrađen spot za pjesmu ‘Život nije siv’. Kadrovi lijepo prate priču same pjesme koja nam poručuje da je sreća svuda oko nas i lako ju je pronaći u najmanjim stvarima, a ljudi koji nas vole nikad nas uistinu ne napuštaju“, kaže o snimanju uvijek originalna Mia čije pjesme oduševljavaju publiku i osvajaju domaće radijske top liste.

Pjesma “Sunce, oblak, vjetar” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića u aranžmanu Branimira Jovanovca idealna je zvučna kulisa za ljetnje šetnje uz more, uživanje na plaži i slavljenje svakog novog dana koji je pred nama.

Album “Život nije siv” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 89 kn.

Foto: Krume Ivanovski