Službeno u prodaji ulaznice za crnogorski Bedem fest – pogledajte najavni video
22. srpnja 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Službeno u prodaji ulaznice za crnogorski Bedem fest – pogledajte najavni video

Prodaja ulaznica za festival na Bedemu u Nikšiću, i ove godine je realizirana u suradnji s kompanijom Gigstix. Dnevne ulaznice možete nabaviti već po cijeni od osam eura uz besplatan kamp.

Lokacije prodajnih mjesta u Crnoj Gori kao i više informacija o ulaznicama možete pronaći OVDJE i u objektima Tabacco S Pressa, dok se prodajna mjesta za Srbiju nalaze OVDJE, u Vulkan knjižarama i u Mixer House.

Tim Bedem festa poziva ljude iz svih krajeva da dođu,  osjete i dožive čari kampa kao i sjajnu i prepoznatljivu atmosferu druženja i gostoprimsta, te energiju po kojoj je prepoznatljiv Bedem fest i boravak u kampu. I ove godine, obnovljena je sjajna suradnja s obiteljima Spasojević i Petrović Njegoš, zahvaljujući čijem dobročinstvu je i ove godine omogućeno kampiranje posjetitelja Bedem festa na njihovim privatnim imanjima. Ovih dana očekuje nas i objavljivanje redizajnirane web stranice festivvala  www.bedemfest.me na kojem će biti mnoštvo sadržaja za sve zainteresirane posjetitelje kako bi se informirali i pripremili za dolazak na festiva.

I ove godine Bedem fest ostaje prepoznatljiv po spajanju nespojivog i vrlo zanimljivom repertoaru. Tvrđava u Nikšiću ugostit će ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dadu Topića kao i bendove Punkreas, Sleeepin pilow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge. Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu jeste dolazak kultnog američkog benda Pro Pain i punk rock sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u regiji!