Lana Del Rey objavila novi studijski album – “Lust For Life”
23. srpnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Lana Del Rey objavila novi studijski album – “Lust For Life”

Izdanje koje mnogi nestrpljivo iščekuju još od veljače ove godine konačno je ugledalo svjetlo dana – od petka, 21. srpnja je i hrvatskoj publici dostupan novi studijski album Lane Del Rey – „Lust For Life“.

Album je u digitalnom obliku moguće preslušati putem Deezer i Google Play glazbenih platformi. I s ovim albumom Lana Del Rey je predstavila dašak promjene, u usporedbi s prethodnicima, no još uvijek zadržavajući zaštitne motive melankolije i usporenog tempa, s daškom hollywoodske vintage energije.

Uz Lanu, izvršnu produkciju albuma potpisuje njen dugogodišnji suradnik Rick Nowels, a na popisu producenata za pojedine pjesme našla su se i vrlo zvučna imena – Benny Blanco, Max Martin, Emile Haynie… Osim navedenih producenata, u kreiranju ovog albuma sudjelovala su i interesantna izvođačka imena; uz već dobro poznato gostovanje The Weeknda u naslovnoj “Lust For Life”, kao gosti se pojavljuju A$AP RockyPlayboi CartiStevie Nicks te Sean Lennon.

Osim novim albumom, Lana Del Rey je fanove putem svojih društvenim mreža iznenadila i gotovo neočekivanom objavom nastupa u čuvenoj londonskoj koncertnoj dvorani O2 Academy Brixton, koji će se održati 24. srpnja. Koncertne ulaznice rasprodale su se u svega nekoliko sati.