Poznata satnica 4. SuperUho festivala u Primoštenu!
3. kolovoza 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Poznata satnica 4. SuperUho festivala u Primoštenu!

Nema nikakve dvojbe da je ovogodišnji SuperUho Festival sadržajno i programski najbogatiji dosad. Iza programa kao i uvijek stoji ekipa Žednog Uha, a prošle godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim zajedničkim programom.

Prva dva dana, 5. i 6. kolovoz, pripast će glavnom programu DORF-a u sklopu kojeg će osim niza sjajnih filmova, koji će se prikazivati na Iskonovoj festivalskoj plaži, biti organiziran i bogat glazbeni program koji će ujedno poslužiti i kao odličan uvod u ono što nas očekuje na glavnom programu SuperUha od 7. do 9. kolovoza.

SuperUho Festival počinje u ponedjeljak, 7. kolovoza, a DORF već za dva dana, u subotu 5. kolovoza pa je vrijeme da objavimo i festivalsku satnicu. Sve informacije vezane uz festivale moći će se pronaći i u festivalskoj knjižici koje će biti dostupne na glavnom ulazu.

Podsjećamo da će se i ovo izdanje SuperUho Festivala održati u istom onom idiličnom prostoru u kojeg se smjestio prošle godine, prostoru oko nekadašnjeg hotela Marina Lučica na južnom ulazu u prekrasni Primošten, a koji se nalazi na svega par desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu.  Kao i dosad na svim će ključnim lokacijama biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, vjernom partneru i generalnom sponzoru SuperUha. Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja, koja će tako u spoju s festivalskom plažom ponovo biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača.

Između središnjeg festivalskog prostora i Iskonove festivalske plaže smješten je kamp u potpunosti natkriven visokom borovom šumom. Kamp će biti otvoren 5. kolovoza u 12:00 sati i radit će do 10. kolovoza do 12:00 sati.

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 290 kuna i vrijedi do 7.8. Do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 150 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu SuperUho i DORF festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj kamp lokaciji u ovom paketu koštaju 440 kuna.

Ulaznice koje omogućuju ulazak na oba dana popratnog glazbenog programa DORF-a mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a na samom ulazu će koštati 60 kuna.

Festivalske ulaznice za SuperUho omogućuju ulaz na DORF program! 

Foto: Ian Cook