The Lost Disco Festival u Tisnom objavio potpuni raspored
3. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Lost Disco Festival u Tisnom objavio potpuni raspored

Škotski Eden Festival pokrenuo je The Lost Disco, novu avanturu u The Garden Resortu u Tisnom, koja će se održati od 17. do 20. kolovoza 2017. uz imena kao što su  Groove Armada (Tom Findlay), Hot Chip, Jazzanova, Norman Jay ili Maribou State. Dostupne su ulaznice za regiju.

The Lost Disco donosi festivalsku pustolovinu punu sunca i mora koja će se održati od 17. do 20. kolovoza 2017. na jednoj od najljepših europskih festivalskih lokacija, The Garden Resortu u Tisnom.

The Lost Disco ugostit će četiri pozornice na kojima će nastupiti neka od najvećih škotskih i svjetskih imena. Dolaze Groove Armada (Tom Findlay), Hot Chip, Jazzanova, Norman Jay, Maribou State, Awesome Tapes From Africa, Hose Meat Disco, a tu su i imena kao što su The Skints, Ghetto Funk Allstars, Eva Lazarus Soundsystem, DJ Paullette, Dicky Trisco, Chris Massey (Electriks/Sprechen), Disco Deviance, Pete Herbert ili pak Dancefloor Outlaws.

Zabave na brodovima bit će na rasporedu dva puta dnevno. Uživat ćete u funk, soul, balearic house, disco i party zvukovima po danu dok ste na sunčanoj plaži i kupate se u prekrasnom moru, a odmarati i puniti energiju uz jutarnje svirke, sve smješteno direktno uz more. Zabava se nastavlja u klubu na otvorenom Barbarellas, jednim od najboljih na svijetu, sve do zore. Čeka vas puno glazbe, domaće hrane i pića u festivalskom restoranu smještenom na samoj lokaciji u intimnom zaljevu koji krije vlastitu plažu i prekrasne kutke za odmaranje.

Drugi najveći škotski festival Eden, na listi najboljih po pisanju medija poput Timesa ili Lonely Planeta, i njegova najpopularnija pozornica The Lost Disco dolaze u The Garden Resort u Tisno. Jedna od najljepših europskih festivalskih lokacija samo je nekoliko minuta udaljena od prekrasnog mjestašca Tisno koje krije sjajne restorane i vinarije, u blizini je Plitvičkih jezera, Nacionalnog parka Krka, kao i prekrasnih otoka, a povezana je i s zračnim lukama u Splitu i Zadru. Smještaj je osiguran na samoj lokaciji, a uz apartmane i luksuzne šatore, dostupno je i kampiranje u vlastitom aranžmanu, kao i smještaj u airstream prikolicama.

Ulaznice

Dostupne su jeftinije festivalske ulaznice za regiju po samo 399 kuna koje uključuju ulaz na festivalske programe i u klub Barbarellas, ali ne i brodove, a mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.
Više informacija pronađite na www.TheLostDisco.co.uk

Naslovna fotografija: The Skints