PickUp Music Festival najavljuje dvije velike večeri – Let 3 i Jinxi headlineri
5. kolovoza 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

PickUp Music Festival najavljuje dvije velike večeri – Let 3 i Jinxi headlineri

Četvrto izdanje PickUp Music Festivala bit će najveće do sada, a kao i prošle godine održat će se u sklopu bogatog popratnog programa Foto dana mladih.

Prvu večer otvorit će dugoreški bend March or Die i zagrebači Mr. Albino, atmosferu će zagrijati karlovački Tight Grips, a vrhunac večeri očekuje se uz popularne LET3. Ulaznice su u pretprodaji od ponedjeljka u KAtravelu, a uz prvu večer 10.08. bogati glazbeni program planira se i za 11.08.2017. godine na Starom gradu Dubovcu. Nakon više godina karlovačka će publika ponovno imati prilike uživati u koncertu velikih Let3 čiji su koncerti u Karlovcu gotovo svakog puta bili ispunjeni. Let3 najavljuje novi veliki koncert u Karlovcu, a PickUp Music Festival i vrhunsku produkciju koja će dodatno doprinijeti kvaliteti doživljaja.

Prvi puta u Karlovcu u sklopu PickUp Music Festivala nastupaju izvrsni Jinxi! Ulaznice su od ponedjeljka u pretprodaji u KAtravelu (Gundulićeva 3, na Korzu) po dnevnoj cijeni od 50kn, a festivalska ulaznica iznosit će samo 80kn.

Večer će zagrijati riječki funk/rock bend Silk Milk, Ogenj iz Koprivnice, zagrebački 4Head i One Big Mob iz Čakovca,tribute bend Red Hot Chili Peppersa. Za glazbeni spektakl druge večeri Pick Up Music Festivala pobrinut će se Jinxi, kojima će ovo biti prvi glazbeni nastup u Karlovcu u bogatoj dvadesetogodišnjoj karijeri! Osim pjesama s novog albuma „Pogrebi&pomiriši“ koji već naveliko puni top ljestvice, Jinxi će izvesti neke od svojih najpoznatijih hitova.