Dva tjedna ostalo do nastup Paula Van Dyka u Zagrebu
9. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dva tjedna ostalo do nastup Paula Van Dyka u Zagrebu

Vjerujemo da ste već čuli vijest o dolasku poznatog DJ umjetnika s Grammy nominacijom Paul van Dyka u Zagreb!

Ono što je još zanimljivije jeste da će ovo biti njegov prvi nastup u našoj metropoli, a upravo s tom glazbenom najavom Zagreb će svoju ljetnu sezonu zatvoriti sa stilom! Glazbenika kojeg je DJ Mag dva puta proglasio najboljim svjetskim DJ-em, u petak 25.8. ugostit će poznati zagrebački noćni klub Gallery, čija će velika ljetna terasa uz zagrebačko jezero Jarun pod zvijezdama ovaj događaj učiniti još spektakularnijim!

Paul van Dyk, pravim imenom Matthias Paul, karijeru je započeo kao producent trance elektronske glazbe početkom 90-ih godina kada u iznimno kratkom roku postiže popularnost remixom ‘Love Stimulation’ te vlastitim hit singlom ‘For an Angel’. U posljednje vrijeme svoju glazbu izbjegava nazivati trance glazbom, već jednostavno – elektronikom.
Njegovi se remixevi poznatih svjetskih hitova poput ‘Martyr’ od Depeche Mode-a, ‘What Goes Around… Comes Around’ Justina Timberlake-a, te ‘Gimme More’ od Britney Spears puštaju diljem svijeta i već su poznata uvertira za najbolje party-je.

Nakon svjetskih pozornica i velikih festivalskih nastupa na kojima je znao okupiti više od milijun i pol ljudi na jednom mjestu, došao je red i na Zagreb. Ako volite plesati uz zvukove trance elektronske glazbe, nikako ne propustite glazbenog producenta koji je svojim radom u posljednjih 20 godina oblikovao tijek povijesti ove glazbe!

Pretprodajna cijena ulaznica od 100 kuna traje do 18.8., nakon čega će cijena narasti na 150 kuna, a nabaviti ih možete na šanku Lounge Bara Khala u Tkalčićevoj 88 ili u klubu samog događanja, Gallery klub na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka 33.

Foto: Krsto Vulović