Mladi kantautor Matt Shaft predstavio prvi singl na hrvatskom jeziku
9. kolovoza 2017.
Music Box (10965 Članci)
Podijeli

Mladi kantautor Matt Shaft predstavio prvi singl na hrvatskom jeziku

Nakon dosadašnjeg rada na engleskom jeziku i vrlo uspješnog posljednjeg singla “Say”, mladi kantautor Matt Shaftpravim imenom Matej Magdić, predstavlja novu pjesmu i videospot “Budi radostan“, prvi singl na hrvatskom jeziku.

Pjesma “Budi radostan” je komad radiofoničnog popa, prepoznatljivog i jednostavnog stila, te pjevnih i lako pamtljivih melodija koja je našla put do srca slušatelja što potvrđuje činjenica da je ušla u top 40 najemitiranijih singlova prema statistici Playkontrola. Svoj doprinos na pjesmu su dali i Petar Ivkić (akustična gitara), Ivan Kero (klavijature), Antonino Šimić (bas gitara), Mario Klarić (bubnjevi) te Juraj Vivana Šokičić (prateći vokali).

Pjesma je snimljena u Greenwood studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Antonina Šimića.

Videospot je sniman na raznim lokacijama okolice Samobora, a režiju, snimanje i montažu potpisuje Toni Mijač. Zvijezda spota je oldtimer Brum koji je razveselio slučajne prolaznike i izdržao cijelodnevno snimanje.

U mahu ovog vremena kada su ljudi zaokupljeni političkim zbivanjima i događajima, ideološkim i vjerskim pitanjima i prepirkama, zaluđeni povijesnim činjenicama te žive potpuno depresivnim načinom života, zaboravljaju na ljubav, prijatelje i obitelj. Društvo je nametnulo brz i težak način života, a ja bih bio sretan kaka bi vas ova pjesma barem 3 minute opustila, odvukla iz kolotečine i potaknula na ples i pjevanje – izjavio je Matt Shaft.

Nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu, Matt Shaft je postao finalist ovogodišnjeg Karlovačko Rockoffa sa pjesmom ‘Budi radostan’ te ga očekuje nastup 19.10. u Zagrebu.