Na #NewMusicFriday playlisti poslušajte nove pjesme Aviciija, Jessie J, Elle Eyre…
11. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Na #NewMusicFriday playlisti poslušajte nove pjesme Aviciija, Jessie J, Elle Eyre…

Universal Music Hrvatska u suradnji s Music Boxom i ovoga petka donosi pregled najnovijih stranih izdanja iz Universal kataloga!

Ovog petka vam glazbene novitete predstavljaju Avicii, Jessie J, Ella Eyre…Zajedno s Universal Music Hrvatska vam donosimo još jedan pregled najnovijih izdanja!

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

Avicii – “Lonely Together” ft. Rita Ora

Nakon jednog dužeg vremena odmora, odnosno nakon što je obznanio da zbog svojeg zdravlja mora prestati s nastupima i radom na glazbi, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a i producenata, Avicii, vratio se u život novim EP-jem. Na njemu se nalazi nekoliko pjesama, a mi vam na playlisti predstavljamo suradnju s Ritom Orom u pjesmi “Lonely Together”.

Jessie J – “Real Deal”

Konačno smo dočekali i nešto novo od Jessie J, britanske pjevačice strašnog vokala koja je objavila novu pjesmu pod nazivom “Real Deal”. Ovo je prva nova pjesma Jessie J u skoro tri godine, a producirao ju je DJ Camper koji je radio s Mary J. Blige, Mariahom Carey i Keyshiom Cole, ali i na mnogim hip hop pjesmama Jay Z-ja i Drakea.

Ella Eyre – “Ego”

Još jedna britanska pjevačica predstavila je svoj novi singl, pjesmu “Ego”. Ella Eyre je bila relativno mirna ove godine bez nekih noviteta, ali to se sada promijenilo suradnjom s Ty Dolla Signom na novoj pjesmi. “Ego” se nalazi također na našoj playlisti ovoga petka. British singer Ella Eyre has been pretty quiet so far this year, but looks to change that now by connecting with Taylor Gang artist Ty Dolla Sign on a new single called “Ego.”

Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje na #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!