Ella Eyre se vratila potpuno novim singlom “Ego”
12. kolovoza 2017.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Ella Eyre se vratila potpuno novim singlom “Ego”

Nakon hit suradnje s DJ-em umjetničkog imena Sigala na pjesmi „Came Here For Love“, Ella Eyre vraća se s potpuno novim singlom „Ego“ ft. Ty Dolla $ign.

Nova pjesma dolazi kao rezultat veoma radnog ljeta, produkcijski ju potpisuje Jesse Shatkin, a Ella kaže kako pjesma govori o početku svake njene veze – „Uvijek završim s arogantnim momcima, snažne volje, kreativnim, karizmatičnim. Sviđaju vam se, ali ne želite priznati.

Ella Eyre publiku je osvojila surađujući sa skupinom Rudimental na njihovoj pjesmi „Waiting All Night“ te pjesmi „Gravity“ DJ Fresha, a može se pohvaliti da je radila i na tekstu smash singla „Changing“ (Sigma ft. Paloma Faith). Nakon postignutog uspjeha u Velikoj Britaniji, Ella je odlučila putovati svijetom. Na njenom proputovanju bilo je uspona i padova, lijepih i onih manje lijepih trenutaka, a sve to odlučila je pretočiti u svoj iznimno uspješan debitantski album „Feline“(2015.).

Najnoviji komadić zvuka nova je pjesma „Ego“, na kojoj Ella surađuje s tekstopiscem, producentom i reperom Ty Dolla $ign.