IZVJEŠĆE/FOTO: Dosad neviđeni glazbeni spektakl na Starom gradu Dubovcu
12. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Dosad neviđeni glazbeni spektakl na Starom gradu Dubovcu

Koncert s najljepšim pogledom na grad oduševio je i bendove i publiku! Spoj prekrasnog ambijenta i vrhunske glazbe nadmašio je sva očekivanja, a Stari grad Dubovac zasvijetlio je dosad najvećim sjajem!

Druga večer PickUp Music Festivala začarala je i bendove i publiku te pokazala Stari grad Dubovac u punom sjaju! Koncert s pogledom na cijeli grad nikoga nije ostavio ravnodušnim. „Ovo je jedna od boljih atmosfera koju smo doživjeli na koncertima u poslijednje vrijeme, a zbog ovog prekrasnog dvorca sve je još čarobnije! Uvijek ćemo se rado vratiti svirati u Karlovac!“, izjavila je Yaya nakon sinoćnjeg nastupa.

Večer je započela odličnim koncertom zagrebačkog 4Heada koji su rasplesali publiku, a ujedno iskoristili predivan ambijent kako bi snimili svoj novi glazbeni spot! Sve su fotoaparatima pratilli i sudionici radionice DSLR snimanja kojima je mentorica radionice upravo Dinka Radonić, akademska snimateljica i vokal grupe 4Head! Izniman spoj glazbe, fotografije i audiovizualne umjetnosti! Nakon nastupa 4Heada, poubliku je zagrijao riječki funk/rock bend Silk Milk, a izvrsni Ogenj iz Koprivnice bio je prava uvertira za veliki nastup Jinxa! Po prvi put u njihovoj dvadesetogodišnjoj karijeri, Karlovac je imao prilike ugostiti popularne Jinxe i oduševljenja nije nedostajalo!  Uglas pjevajući hitove Jinxa, publika je pripremila najbolju dobrodošlicu bendu. „Karlovčani imaju samo jednu domaću zadaću: naučiti tekstove novih pjesama! Puno su pjevali s nama, bili su izvrsna publika!“, osvrnula se Yaya. Nakon Jinxa nastupio je Double D acoustics koji je publiku na Starom gradu zadržao do jutarnjih sati.

Još jedno izvrsno izdanje PickUp Music festivala održano je zahvaljujući udruzi Izvan fokusa, a organizatori su najavili i još zanimljivih glazbenih i umjetničkih sadržaja u Karlovcu do kraja godine. „Naš glavni cilj je u Karlovac dovesti vrhunsku produkciju i Karlovčanima omogućiti najbolji doživljaj glazbe uživo. PickUp Music festival odlična je prilika da na pozornici zasviraju mlađi bendovi koji tek stvaraju svoj glazbeni put, uz popularne i već afirmirane glazbenike.“, izjavio je predsjednik udruge Izvan fokusa, Filip Trezner.

Foto: Demjan Rožman