IZVJEŠĆE: Damir Kedžo sjajnim nastupom u Trsatskoj gradini oduševio publiku!
14. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Damir Kedžo sjajnim nastupom u Trsatskoj gradini oduševio publiku!

Trsatska gradina u Rijeci ove je subote dva i pol sata odzvanjala dobrim vibracijama i odličnom glazbom, za što je zaslužan Damir Kedžo, koji je u tom predivnom koncertnom prostoru po treći puta Riječanima i njihovim gostima pružio koncert za uživanje. 

Bila je to idealna prilika da Damir uživo izvede svoj posljednji hit „Ljubavi moja“, za čiji će skori spot poslužiti i kadrovi snimljeni na ovom koncertu, ali i pregršt drugih pjesama cijenjenih autora kojima u posljednjih nekoliko godina osvaja publiku kojoj uistinu ima što za ponuditi – moćan glas, izuzetnu interpretaciju te emociju kojom razoružava i najveće skeptike.

„Da se more smiluje“, „Tebi sve sam oprostio“, „Kada ljubav stisne zube“, „Korijen u pijesku“ i druge poznate melodije publika je pjevala zajedno s Damirom, a poseban trenutak koncerta bio je duet sa Zsa Zsom u megahitu „Sve u meni se budi“, kojim je, uz pratnju klavira, Damir i zatvorio ovaj veličanstven koncert.

“Po treći put nastupam na Trsatskoj gradini i zbilja sam sretan zbog toga, tim više što nikad nije bilo više ljudi na koncertu na Trsatskoj gradini. Ovo mi je inače najdraži prostor za koncerte jer ovu kulisu i ovaj pogled na Rijeku ne može ništa zamijeniti. Ovom koncertu sam se najviše veselio cijele godine, radio sam ga sebi za gušt i mislim da se to i osjetilo.“, iskreno je podijelio svoje razmišljanje Damir Kedžo koji je zamisao da koncert učini intimnim, manje usmjerenim na produkciju, efekte i gostujuće pjevače, a više na pjesme, njega samog i publiku potpuno proveo u djelo.

Čarobnu glazbenu večer Kedžo je upotpunio predivnim odabirom njemu dragih pjesama drugih izvođača poput Whitney Houston, Rihanne, Ed Sheerana, Justina Biebera, ali i domaćih uspješnica poput „Program tvog kompjutera“ ili, ako je suditi po reakcijama publike, ultimativnog hita „365“ koju je Kedžo u početku svoje karijere izvodio kao član super uspješne grupe „Saša, Tin i Kedžo“ na koju danas gleda s velikom simpatijom.

Vrlo emotivni trenuci bile su fascinantne izvedbe dvije pjesme Whitney Houston kojima je zaslužio ovacije publike, a nakon kojih nije skrivao suze otkrivši da su mu kao malome rekli da „nikada ovo neće moći otpjevati“. Sreća da im nije povjerovao!
Koncertom na Trsatskoj gradini, mjestu doista posebne energije, Damir Kedžo je potvrdio svoju veliku umjetničku kvalitetu i s puno kredibiliteta najavio sjajnu glazbenu budućnost.

Izvor: Croatia Records