FOTOGALERIJA: Od sljedećeg tjedna vraćaju se rapski Kantuni
17. kolovoza 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Od sljedećeg tjedna vraćaju se rapski Kantuni

Od 25. do 29. kolovoza nova jedinstvena kulturno-turistička manifestacija u starom gradu Rabu, Kantuni, vraćaju se na tragu prošlog hvaljenog izdanja. 

Posjetitelji očarani, organizatori zadovoljni – i što onda učiniti, nego ponovno se susresti – na KANTUNU! Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, nova kulturno-turistička manifestacija KANTUNI – ponovno je s nama! Od petka 25. sve do utorka 29.8. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati. Ništa ne govori bolje o uspjehu nove kulturno-turističke atrakcije otoka Raba, od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva. Niti sami Rabljani ne skrivaju oduševljenje kantunima svojega grada, kao što u komentaru u knjizi dojmova piše jedna Rabljanka: “Rodila sam se na Rabu, na Pjaceti, davne 1962. godine, ali nikada nisam doživjela Rab koji volim svim srcem, baš ovako prekrasnog i punog baš tog šarma koji ste nam Vi donijeli. Hvala Vam od srca”.

A oduševljenje dijele i brojni gosti: “Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!”, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone!

Direktorica Turističke zajednice grada Raba Ivana Matušan zbog svega toga ne krije zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem “Kantuna”, uvjerena kako je upravo ovakav originalni i autohtoni pristup pravi put u promišljanju destinacijskoga menadžmenta i motiviranju gostiju na dolazak na Rab. Manifestaciju “Kantuni” prepoznala je ove godine i Hrvatska turistička zajednica, podržavši projekt u sklopu natječaja za turistička događanja u 2017. godini.

I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti “Kantune” i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija starog grada – poručuje Vedran Galić u ime G.A.D. PRODUKCIJE i njenog tima KULTUR specijaliziranog za projekte u kulturnom turizmu i destinacijskom menadžmentu, agencije koja je u svim segmentima osmislila ovaj originalni kulturno-turistički koncept te ga s puno strasti, u vrlo zahtjevnoj organizaciji, predstavila posjetiteljima.

Puno je stoga razloga da se od 25. kolovoza pridružite na Rabu, gdje vas na svakom “kantunu” očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

A kada tim jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i prvorazredne glazbenike od sjajne pjevačice Ive Smojver, preko fantastičnoga vokala Matije Cveka sve do prave mediteranske fešte latino sastava Caiman Verde, nema sumnje, od 25. do 29. kolovoza uživajte “od kantuna do kantuna” jer provod je zagarantiran!

A kako je bilo na prošlim Kantunima pogledajte u fotogaleriji Marka Pletikose: