IZVJEŠĆE/FOTO: Počeo 15. Belgrade Beer Fest pred više od 80 tisuća posjetitelja
17. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Počeo 15. Belgrade Beer Fest pred više od 80 tisuća posjetitelja

U srijedu, 16. kolovoza na Ušću u Beogradu otvoren je 15. Belgrade Beer Fest uz spektakularni vatromet pred više od 80 tisuća posjetitelja.

Program je počeo nastupom benda Viva Vops, a potom su nastupili Kluz i Artorius. Đorđe David je nakon toga zagrijao atmosferu, a Van Gogh je priredio spektakularan nastup. Cijeli bend se na bini pojavio u svjetlećim odijelima, što je izazvalo oduševljenje publike, a u drugom dijelu koncerta Đule je pjevao svoje najveće hitove. Na kraju pjesme “Anđele, moj brate” nebo iznad Ušća je ukrasio veličanstveni vatromet.

Zatim je uslijedio nastup Stereo Banane i svjetskih zvijezda Asian Dub Foundation, a prvu večer festivala je zatvorio odličan koncert Galije.

Večeras se festival nastavlja u odličnoj atmosferi i lijepom vremenu, tako da će posjetitelji zaista moći uživati u odličnoj glazbi i brojnim pivskim ukusima.

Očekuje se rekordan posjet jer će Riblja Čorba od 21.15h svirati svoje najveće hitove, a s obzirom da će večerašnjim koncertom započeti svoju jednogodišnju turneju povodom 40 godina rada. Osim njih nastupit će i Mortal Kombat, Direktori, Samostalni referenti, a za kraj večeri i svjetske zvijezde Stereo MCs.

Foto: LCF media/Ivan Miladinović